51 نوع استراتژی بازاریابی پرکاربرد(قسمت اول)

51 نوع استراتژی بازاریابی پرکاربرد(قسمت اول)
تاريخ:چهارم مهر 1401 ساعت 12:32   |   کد : 1170   |   مشاهده: 1187
استراتژی ها و تاکتیک ها می تواند به جذب مشتریان جدید و رشد کسب و کار و برندتان کمک بالایی ...
در این آموزش بازاریابی و فروش قصد داریم تا 51 نوع استراتژی بازاریابی پرکاربرد را به شما آموزش دهیم. این استراتژی ها و تاکتیک ها می تواند به جذب مشتریان جدید و رشد کسب و کار و برندتان کمک بالایی کند.

برای افزایش سهم بازار و ادامه فعالیت هر کسب و کاری، باید بسیاری از استراتژی های بازاریابی در نظر گرفته شوند. هر استراتژی بازاریابی می تواند مزایا و ویژگی های یک محصول را به یک بازار هدف مشخص مرتبط سازد.


51 نوع استراتژی بازاریابی پرکاربرد برای استفاده در فضای کسب و کار امروزی

1-استراتژی بازاریابی انگیزه ای (Cause Marketing)
یافتن انگیزه مشتریان و شرکت می تواند نتایج عجیبی برای هر کسب و کاری به همراه داشته باشد. در بازاریابی انگیزه ای نیاز به دانش داخلی در مورد آنچه سازمان می خواهد به دنیا کمک کند، است. مثال خوبی از این استراتژی بازاریابی برند، Toms Shoes  است. این برند به جای استفاده از تبلیغ سنتی ترفیع خرید “یکی بخر یکی رایگان ببر” ، یک ارتباط قوی و مستحکمی با مشتری خود ایجاد کرده است  و هر مشتری با خریدی که انجام می دهد می تواند یک کفش رایگان برای یک نیازمند هدیه بگیرد.

2-استراتژی بازاریابی محدوده نزدیک (Close Range Marketing)
در این روش با ارسال پیام های تبلیغاتی کالا و خدمات به گوشی های هوشمند در یک محدوده مشخص و نزدیک به ارائه محصول سعی در جذب مشتری می گردد. استراتژی بازاریابی محدوده نزدیک به استراتژی بازاریابی مجاورت نیز شناخته می شود.

3-بازاریابی رابطه ای (Relationship Marketing)
بسیاری از شرکت ها به جای تلاش منحصر به فروش (بازاریابی معامله ای) ، بر ایجاد روابط با مشتریان تمرکز می کنند. مشتریانی که برند شما را دوست داشته باشند، پول بیشتری هم برای برندتان خرج می کنند. بسیاری از خرده فروشان سنتی این استراتژی بازاریابی را ثابت کرده اند. 

4-بازاریابی معامله ای (Transactional Marketing)
فروش به وسیله رانندگی خود چالشی برای کسب و کارها، به ویژه خرده فروشان است که باید به طور مداوم به فروش حجم بالای محصولات به مصرف کنندگان مبادرت کنند. خرده فروشان به منظور حفظ تقاضای سرمایه گذاران، مجبور به ترغیب مصرف کنندگان برای خرید از طریق کوپن ها، تخفیف ها  و رویدادهای فروش هستند. این استراتژی بازاریابی به هر گونه کارکرد بازاریابی که به انتقال مالکیت یا خدمات بین طرفین مربوط می گردد، اشاره دارد.

5-استراتژی بازاریابی Scarcity
این استراتژی پرکاربرد بازاریابی در برخی بازارها کاربرد دارند. در برخی از بازارها حفظ کنترل بسیاری از محصولات در یک بازه زمانی بسیار مهم است. در بسیاری از موارد این کار به دلیل مشکل خرید مواد خام یا کیفیت بالاتر محصول انجام می شود. یک شرکت ممکن است محصولات خود را فقط برای تعداد کمی از مشتریان در دسترس قرار دهد. رولز رویس (Rolls-Royce) نسخه چینی ماشین خود را با نام فانتوم (Phantom) به سرعت به فروش رساند. در حالی که هزینه این ماشین از اکثر ماشین ها بیشتر بود اما عرضه محدود باعث تمایل و خرید مشتریان شد.

6-استراتژی بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth Marketing)
بازاریابی دهان به دهان، انتقال اطلاعات از فردی به فرد دیگر به وسیله ارتباطات شفاهی است. مشتریان بسیار هیجان زده برندهای مورد علاقه خود را با جهان پیرامون خود به اشتراک می گذارند. استراتژی بازاریابی دهان به دهان، از استراتژی های پرکاربرد بازاریابی، از جمله شیوه های باستانی افراد برای به اشتراک گذاشتن تجربیات خریدشان است. بازاریابان مدرن اینکه چطور واژگان موثق در مورد شرکت یا محصولات را در استراتژی دهان به دهان به منظور ارائه مجدد ایجاد نمایند، به خوبی آموخته اند.

7-استراتژی بازاریابی فراخوانی برای اقدام (Call to Action)  
استراتژی بازاریابی فراخوانی برای اقدام یا CTA به روش تبدیل ترافیک وب سایت به فروش واقعی با استفاده از متن، گرافیک و یا سایر عناصر طراحی وب اشاره دارد. استراتژی های تبدیلی به بهبود درصد بازدیدکنندگان آنلاین و تبدیل آنها به مشتریان بالفعل کمک می نماید.

8-استراتژی بازاریابی ویروسی (Viral Marketing)
بازاریابی ویروسی روشی است که بوسیله وب سایت ها یا کاربران پیام های بازاریابی به سایر وب سایت ها یا کاربران برای ایجاد رشدی بالقوه در افزایش بازدید یا افزایش مرور پیام منتقل می گردد. یک نمونه بسیار مشهور از بازاریابی ویروسیHotmail ، شرکت متعلق به مایکروسافت، است که خدمات خود را با پیام های تبلیغاتی در هر یادداشت ایمیل کاربران ارتقاء داد.

9-استراتژی بازاریابی متنوع (Diversity Marketing)
توسعه برنامه بازاریابی بوسیله تجزیه و تحلیل بخش های مختلف مشتریان است. بر مبنای تفاوت های فرهنگی مثل سلیقه ها، انتظارات، باورها، دیدگاه های جهانی و نیازهای خاص، منجر به ایجاد یک طرح بازاریابی سفارشی می شود که ما به آن استراتژی بازاریابی متنوع می گوییم.

10-استراتژی بازاریابی مخفی (Undercover Marketing)
گاهی اوقات به همه افراد همه چیز را نمی گوییم که این امر منجر به منبعی از همهمه و وزوز می شود. مثل تریلر فیلم که شما را برای دیدن فیلم به وجد می آورد. در حالی که تمام جنبه های فیلم را نشان نمی دهد. تبلیغ کنندگان می توانند تبلیغی به اندازه کافی فریبنده ایجاد کنند تا تمایل بیشتری در ببنده ایجاد نمایند.

11-استراتژی بازاریابی انبوه (Mass Marketing)
شرکت های بزرگ برای ادامه رشد و توسعه خود نیاز به تعداد بالایی از خریداران دارند. در حالی که بازاریابی انبوه به نظر یک تفنگ ساچمه ای مناسب است. اما خیلی هم در واقعیت امروز بازاریابی مدرن به عنوان یک استراتژی بازاریابی به کار نمی آید. اما نمی توان گفت که عمر این نوع استراتژی به پایان رسیده چرا که نمونه به کار گیری حرفه ای این استراتژی بازاریابی وال مارت (Walmart) است که استراتژی بازاریابی انبوه را هوشمندانه به کار می گیرد.

12-استراتژی بازاریابی فصلی (Seasonal Marketing)
یکی دیگر از 51 نوع استراتژی پرکاربرد بازاریابی استراتژی بازاریابی فصلی است. رویدادهای فصلی روشی عالی برای ملاقات با مصرف کنندگان جدید است. گاهی اوقات این رویدادها می توانند شامل تغییرات آب و هوایی و یا تعطیلات رسمی باشد. بسیاری از کسب و کارها می توانند با تنظیم برنامه های بازاریابی خود در فصول مختلف اقدام به بهره برداری سودمند از بازار خود یا بازارهای جدید نمایند.

13-استراتژی بازاریابی روابط عمومی (PR Marketing)
یکی از مهمترین استراتژی های پرکاربرد بازاریابی، روابط عمومی است. بسیاری از بازاریابان برای ایجاد آگاهی از محصولات و مزایای خود به صورتی موثر با رسانه ها تعامل می نمایند. در بسیاری از موارد که استراتژی های بازاریابی تاثیرگذار نمی باشند، این استراتژی بازاریابی بسیار ضروری و مفید واقع می شود. وقتی استیو جابز، بناین گذار اپل در قید حیات بود، اپل یک کنفرانس مطبوعاتی بزرگ ترتیب می داد و این سنت همچنان ادامه دارد. روشی بسیار مفید برای ارائه محصولات جدید اپل که باعث رشد چشمگیر محصولات این برند می شود.

14-استراتژی بازاریابی آنلاین (ONLINE MARKETING)
همچنانکه که تجارت به اینترنت نیز نفوذ کرده است، شکل جدیدی از بازاریابی نیز شکل گرفت. بازاریابان تلاش کرده اند توجه مشتری را به هر راهی که امکان پذیر است به خود جلب نمایند. از آگهی های آنلاین پاپ آپ آزار دهنده تا بنرهای گرافیکی چشم نواز. تلاش اکثر استراتژی های بازاریابی آنلاین به حداکثر رسانی جلب توجه بازدیدکنندگان است.

15-استراتژی بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)
به محض مهاجرت مشتریان به دنیای آنلاین، بازاریابان تلاش می کردند از طریق ایمیل های تبلیغاتی به انتشار پیام های تبلیغاتی بپردازند. بسیاری از کسب و کارها از این استراتژی بازاریابی به عنوان راه اصلی برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده می کنند. این استراتژی پرکاربرد بازاریابی بیشتر در کسب و کارهای خدماتی به ویژه آموزشی بسیار پر کاربرد است.

16-استراتژی بازاریابی Evangelism
این استراتژی بازاریابی به منظور توسعه هیاهو بین مشتریان طرفدار (کسانی که دوستدار برند کسب و کار هستند) که به صورت حامی محصولات و برندتان تبدیل می گردند و برند را به عنوان بخشی از هویت خود به نمایش می گذارند، به کار می رود.

17-استراتژی بازاریابی رویداد (Event Marketing)
ایجاد رویدادها راهی عالی برای فروش بیشتر است. مشتریان اغلب برای خرید به یک دلیل نیاز دارند و رویدادهای خاص ابزاری برای رسیدن به این هدف است. 

http://mlmbook.ir/News/1/1170
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

 
درباره ما
 
  پایگاه اطلاع رسانی فروش مستقیم به آدرس  www.mlmBook.ir، سایت مرجع در زمینه انتشار مقالات آموزشی و تخصصی بازاریابی شبکه ای در ایران است و مخاطبان به منظور ارسال گزارش های تخلف شرکت های دارای پروانه کسب به بخش بازرسی اصناف می توانند از طریق پست الکترونیک inFo@mlmBook.ir، اقدام نمایند. همچنین میتوانید جهت بررسی مسائل مربوط به کد واحد بازاریابی مشخصات(نام و نام خانوادگی و کدملی) خود را به آدرس Unicode@mlmbook.ir ارسال نمایید.
 
پیوندها