51 نوع استراتژی بازاریابی پرکاربرد(قسمت دوم)

51 نوع استراتژی بازاریابی پرکاربرد(قسمت دوم)
تاريخ:نهم مهر 1401 ساعت 14:04   |   کد : 1171   |   مشاهده: 1004
در گیر کردن مشتریان موجود در فعالیت ها، صحبت کردن در مورد نیازها و خواسته های آنها به جای تمرکز بر تولید و معامله بعدی، باعث ایجاد ...
18-استراتژی بازاریابی آفلاین (Offline Marketing)
با رشد سریع اینترنت، بسیاری از شرکت ها روش های جدیدی برای پیاده سازی بازاریابی آفلاین با استفاده از تکنولوژی های جدید را مورد استفاده قرار دادند. شرکت کوکاکولا ماشین های فروش برای ترغیب به مصرف بیشتر مورد استفاده قرار داد. 

19-استراتژی بازاریابی بیرونی (Outbound Marketing)
گاهی اوقات برای شرکت ها اجازه دادن به مشتریان بالقوه برای آگاهی از وجود خود بسیار مهم است. با توسعه لیستی از جنبه ها و ویژگی های شرکت، آنها به گروه های هدف فردی شان و یافتن مشتریان جدید دست می یابند. هنگامی که مایکروسافت نرم افزار حسابداری خود را می فروخت آنها اغلب از این استراتژی بازاریابی برای شناسایی هدف های بالقوه قبل از تلاش برای تماس و ملاقات فردی استفاده کردند.

20-استراتژی بازاریابی مستقیم (Direct Marketing)
ارتباط مستقیم با مشتریان از طریق پست، ایمیل، پیام، خرده فروشی تلفنی، خرده فروشی با استفاده از کاتالوگ و سایر روش های ترفیعاتی در این استراتژی بازاریابی به کار می رود.

21-استراتژی بازاریابی درونی (Inbound Marketing)
شرکت ها اغلب به وسیله تماس تلفنی و با دلایل مختلف با مشتریان خود تماس می گیرند. این روش فرصتی بزرگ برای فروش محصولات بیشتر به مشتریانی که اغلب خرید نمی کنند به وجود می آورد. این روش اغلب می تواند برای معرفی محصولات جدید یا یادآوری سایر محصولات به مشتریان مورد استفاده قرار گیرد.

22-استراتژی بازاریابی خبرنامه (Newsletter Marketing)
یک استراتژی بازاریابی جذاب برای ارتقاء کسب و کار نوشتن خبرنامه ای با تیترهای مشخص برای انتقال مواردی مشخص و آنچه در حال رخ دادن در سازمان است، می باشد. تا حدودی با استراتژی بازاریابی ایمیلی تشابهاتی دارد اما یکی از مشخصه های آن این است که اصولاً برای کسانی ارسال می گردد که در خبرنامه مشخصی مربوط به کسب و کار با تمایل شخصی عضو شده اند.

23-استراتژی بازاریابی Freebie
این استراتژی بازاریابی به روش های تبلیغی رایگان و یا فروش کالاها و خدمات با نرخ فروش پایین برای تقویت فروش کالاها یا خدمات مرتبط اطلاق می گردد.

24-استراتژی بازاریابی مقاله (Article Marketing)
در صنایعی که متخصصان جایگاه ویژه ای دارند، مقالات قدرتمند اغلب ابزاری برای در ویترین گذاشتن دانش و تخصص است. برخی از نوآوران مقالات یا White papers که شامل اطلاعات فنی مورد نیاز برای خریداران است را به اشتراک می گذارند.  Amazon.com بخشی از سایت خود را به این مقالات اختصاص داده است. البته این استراتژی بازاریابی نوع پیچیده ای از بازاریابی برای خریداران تخصصی است.

25-استراتژی بازاریابی محتوا (Content Marketing)
یکی از جدیدترین استراتژی های پرکاربرد بازاریابی، استراتژی بازاریابی محتوا است. نوشتن و انتشار مطالب برای آموزش مشتریان بالقوه در مورد محصولات کسب و کار با عنوان بازاریابی محتوا تعریف می گردد. برای بسیاری از کسب و کارها این استراتژی بازاریابی می تواند تاثیر معناداری در رشد کسب و کار بدون استفاده از روش های فروش مستقیم باشد.

26-استراتژی بازاریابی نمایشگاه تجاری (Tradeshow Marketing)
بسیاری از محصولات بایستی تجربه شوند تا توسط مشتری خریداری شوند. مشتریان بسیار اندکی هستند که خودروی جدیدی را بدون نیاز به تحقیق و آزمایش رانندگی برای اولین بار خریداری کنند. نمایشگاه های تجاری، نشست های صنعتی هستند که از مشتریان برای آشنایی با نمونه محصولات، به ویژه محصولات صنعتی، دعوت می کنند. شرکت فورد (Ford) برای معرفی خطوط جدید محصول خود از این استراتژی بازاریابی استفاده می کند.

27-استراتژی بازاریابی جستجو (Search Marketing)
این روزها، مصرف کنندگان سوالات خود را از دوستان و اطرافیان خود نمی پرسند، بلکه مستقیم به گوگل مراجعه و در مورد آن جستجو می کنند. در حقیقت گوگل مرجعی برای پاسخ به سوالات موجود در ذهن ما شده است. لازم نیست در مورد قدرت بازاریابی جستجو فکر کنید. گوگل این استراتژی بازاریابی را برای سال های طولانی شکل داده است و به صدها خرده فروش برای رشد کسب و کارشان کمک کرده است.

28-استراتژی بازاریابی جایگاه دنج (Niche Marketing)
پیدا کردن یک گوشه بازار و پر کردن آن دستوری مخفی برای رشد بازار به ویژه در بازارهای پر جمعیت است. مثلا اگر به کسب و کار کفش نگاهی بیندازیم با بازاری پر پتانسیل مواجه می شویم که برندهای بسیاری در آن حضور دارند. در این استراتژی بازاریابی به جنبه هایی از نیاز مشتری توجه می گردد که سایرین کمتر بر روی آن تمرکز کرده اند و یا اصلا به آن توجهی ندارند.

29-استراتژی بازاریابی قطره ای (Drip Marketing)
استراتژی بازاریابی قطره ای یک استراتژی ارتباطی است که در آن پیام ها به صورت محدود و یا قطره قطره و در طول زمان و در قالب بازاریابی ایمیلی ارسال می گردد. در این استراتژی بازاریابی علاوه بر بازاریابی ایمیلی از سایر رسانه ها نیز استفاده می شود.

30-بازاریابی جامعه (Community Marketing)
در گیر کردن مشتریان موجود در فعالیت ها، صحبت کردن در مورد نیازها و خواسته های آنها به جای تمرکز بر تولید و معامله بعدی، باعث ایجاد وفاداری بیشتر و سطوح بالاتر مشارکت جامعه در رشد برند می شود. استراتژی بازاریابی جامعه می تواند به بازاریابی دهان به دهان نیز منجر شود.

31-بازاریابی رسانه های اجتماعی (Social Media Marketing)
سایت های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر فرصتی منحصر به فرد برای کسب و کارهایی که مایل به جذب مشتری بیشتر هستند، ارائه می دهد. بازاریابی رسانه های اجتماعی در دوران کودکی به سر می برد اما به سرعت در حال رشد است.

32-استراتژی بازاریابی متقابل رسانه (Cross-Media Marketing)
در این استراتژی بازاریابی پرکاربرد اطلاعات از طریق کانال های چندگانه مانند رسانه، ایمیل، وب سایت ها و تبلیغات چاپی و آنلاین برای ارتقاء محصولات ارائه می گردد.

33-استراتژی بازاریابی B2B (B2B Marketing)
بازاریابی کسب و کار با کسب و کار یا B2B به شیوه ای از بازاریابی اطلاق می گردد که در آن مخاطب فعالیت های بازاریابی یک کسب و کار شامل فرد یا افراد یا تیم هایی از یک کسب و کار دیگر است و برای بازاریابی و فروش شما با مصرف کننده در ارتباط نمی باشید بلکه محصول خود را به منظور به کار گیری در محصول نهایی به کسب و کار دیگر معرفی می کنید.

34-استراتژی بازاریابی ترفیعاتی (Promotional Marketing)
استراتژی بازاریابی ترفیعاتی نوعی از استراتژی بازاریابی است که به منظور تحریک بیشتر مشتری برای اقدام به تصمیم گیری برای خرید طراحی شده است. بازاریابی ترفیعاتی شامل مسابقه ها، کوپن ها، ارائه نمونه های کالا برای تحریک به خرید مشتری است.

http://mlmbook.ir/News/1/1171
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان  
 


 

 
درباره ما
 
  پایگاه اطلاع رسانی فروش مستقیم به آدرس  www.mlmBook.ir، سایت مرجع در زمینه انتشار مقالات آموزشی و تخصصی بازاریابی شبکه ای در ایران است و مخاطبان به منظور ارسال گزارش های تخلف شرکت های دارای پروانه کسب به بخش بازرسی اصناف می توانند از طریق پست الکترونیک inFo@mlmBook.ir، اقدام نمایند. همچنین میتوانید جهت بررسی مسائل مربوط به کد واحد بازاریابی مشخصات(نام و نام خانوادگی و کدملی) خود را به آدرس Unicode@mlmbook.ir ارسال نمایید.
 
پیوندها